logo - Wonen in Waelzicht
SLUIT

Inschrijfprocedure

Inschrijfprocedure

Hieronder beschrijven wij de stappen die je neemt als belangstellende om je in te schrijven voor een woning.

1. Maak een persoonlijk account aan

Maak een persoonlijk account aan via het formulier op de pagina interesse. Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres met het verzoek je account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.

2. Vul je persoonsgegevens aan

Log in op je persoonlijke account via mijn.waelzicht.nl/login. Hier kun je via “Mijn Gegevens → Persoonsgegevens” jouw persoonlijke gegevens aanvullen. De gegevens die je hebt ingevuld op het interesseformulier op de website, zijn al voor je ingevoerd. Ook heb je hier de mogelijkheid om de gegevens van je partner toe te voegen.

3. Inschrijven

Log in op je persoonlijke account via mijn.waelzicht.nl/login. Hier kun je via “Woningaanbod → Inschrijven” jouw online inschrijving met ons delen. Dit kun je doen door onder “woningaanbod” bouwnummer te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje. Vervolgens worden deze bouwnummers getoond onder “Inschrijven” en kun je deze prioriteren naar voorkeuren. Als je jouw persoonsgegevens volledig hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de inschrijfvoorwaarden kun je jouw online inschrijving verzenden. Je ontvangt een bevestiging op je e-mailadres.

4. Inschrijving wijzigen

Log in op je persoonlijke account via mijn.waelzicht.nl/login. Wil je jouw inschrijving intrekken of de bouwnummers van voorkeur wijzingen of anders prioriteren? Klik op het tabblad “Woningaanbod → Inschrijven”, klik vervolgens op “inschrijving wijzigen”. Wijzig vervolgens je inschrijving naar wens en schrijf je opnieuw in.

Let op: als je jouw inschrijving wijzigt nadat de inschrijving is gesloten, dan word je verwijderd uit de groep van inschrijvers en word je toegevoegd als reserve kandidaat.

Zoekvenster sluiten